Απαράδεκτες και ψευδείς δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με θέμα την πανδημία.

You are currently viewing Απαράδεκτες και ψευδείς δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με θέμα την πανδημία.

Απαράδεκτες και ψευδείς δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με θέμα την πανδημία.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, γνωστός πλέον για τις αντίθετες του απόψεις στο θέμα πανδημία, ο οποίος πάμπολλες φορές τάχθηκε ενάντια στα μέτρα και κατ’ ισχυρισμούς του δεν ακολουθεί ούτε τα ατομικά μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας, κατέφυγε πάλι σε εξωφρενικές δηλώσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει καμία απόδειξη ούτε στηρίζονται από την επιστήμη:

Ο κορωνοϊός είναι αρρώστια κατασκευασμένη.
Ποιος ξέρει τις παρενέργειες αυτού του εμβολίου μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες;
Υπάρχει δόλια παραπληροφόρηση του λαού για τις παρενέργειες του εμβολίου.
Με το εμβόλιο θα εισέλθουν νανοσωματιδια στο άνθρωπο που θα οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Όπως έγινε και στην Κίνα.
Υπάρχουν προφητείες από βιβλία και από τον Bill Gates για τον κορωνοϊό.
Σκοπός είναι η μείωση του πληθυσμού κατά 700 εκατομμύρια.

Πολλά από τα λεγόμενα του έχουν ήδη απαντηθεί σε προηγούμενα μας ποστ, αλλά θα προσφέρουμε εξήγηση για το κάθε σημείο:

“Ο κορωνοϊός είναι αρρώστια κατασκευασμένη“.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο nature medicine βάζει τέλος στη συνωμοσιολογία. Τελικά ο κορωνοϊός δεν είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο και αυτή η έρευνα εξηγεί γιατί δεν είναι αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής. Η πιο ‘βαρετή’ εξήγηση λοιπόν είναι πως ο ιός δημιουργήθηκε μέσω φυσικής επιλογής (τυχαίων μεταλλάξεων) από έναν προϋπάρχοντα ιό (η ανάλυση δείχνει έναν στις νυχτερίδες) που μεταπήδησε στον άνθρωπο μέσω κάποιου άλλου ζώου (πιο πιθανό σενάριο ο παγκολίνος).Tο παραπάνω σενάριο προϋποθέτει να υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες. Η παρουσία στον ίδιο χώρο ενός ιού που μοιάζει με τον SARS-CoV-2 (ιός νυχτερίδας), και υψηλή πληθυσμιακή πυκνότητα ενός άλλου ζωικού ξενιστή (παγκολίνος) για να επιτραπεί στην φυσική επιλογή να προχωρήσει αποτελεσματικά. Οι συνθήκες αυτές υπήρχαν στο συγκεκριμένο wet market στην πόλη Wuhan.Και η ιστορία αυτή, αν και δείχνει πως μάλλον δεν υπάρχει ένα εσκεμμένο, μεγαλοφυές, σχέδιο βιολογικής εξόντωσης μέρους του πληθυσμού της γης, εντούτοις μας δείχνει πως ο σύγχρονος Homo sapiens μια χαρά τα καταφέρνει να αυτοκαταστρέφεται απλά λόγω υπερπληθυσμού και βλακωδών πρακτικών. Πηγη https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9…

“Ποιος ξέρει τις παρενέργειες αυτού του εμβολίου μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες;”

Τα εμβόλια δεν σχετίζονται γενικά με μακροπρόθεσμές παρενέργειες, αλλά οι πλείστες εμφανίζονται άμεσα ή τις επόμενες μέρες. Πριν υποβληθούν στοιχεία για έγκριση, παρακολούθησαν τους εμβολιαζόμενους για 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Η απόφασή για εμβολιασμό πρέπει να ζυγίζεται με βάση όχι τον άγνωστο πιθανό κίνδυνο, αλλά με τον γνωστό κίνδυνο της νόσου. Σε κάθε περίπτωση, είναι όρος της άδειας κυκλοφορίας η διεξαγωγή μετεγκριτικών μελετών ασφάλειας (post authorization safety studies) ως μέρος του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνου.
Πηγή: https://www.nature.com/articles/d41586-021-00290-x

“Υπάρχει δόλια παραπληροφόρηση του λαού για τις παρενέργειες του εμβολίου.”

Όχι δεν υπάρχει δόλια παραπληροφόρηση του λαού για τις παρενέργειες εμβολίου. Αν ένας κάνει την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση είναι ο Μητροπολίτης Μορφου.

“Με το εμβόλιο θα εισέλθουν νανοσωματιδια στο άνθρωπο που θα οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Όπως έγινε και στην Κίνα.”

O όρος «νανοσωματίδια» αναφέρεται σε ένα μικροσκοπικό σταγονίδιο λιπιδίων που μεταφέρει το συστατικό του εμβολίου. Τα λιπίδια είναι ουσίες που δεν είναι διαλυτές στο νερό, όπως τα λίπη.Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 χρησιμοποιεί τεχνολογία messenger RNA (mRNA). Χρησιμοποιεί ένα χημικό messenger για να καθοδηγήσει τα κύτταρα να παράγουν πρωτεΐνες που μιμούνται την εξωτερική επιφάνεια του νέου κοροναϊού, δημιουργώντας έτσι ανοσία.Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι ουσιαστικά «φορείς παράδοσης» που προστατεύουν το mRNA όταν το εμβόλιο εγχέεται και το μεταφέρει στο σωστό μέρος στα κύτταρα. Σε καμία περίπτωση θα προκαλέσουν θανάτους. https://jnanobiotechnology.biomedcentral.com/…/s12951…

“Προφητείες από βιβλία και από τον Bill Gates για τον κορωνοϊό.”

Αυτό είναι ψευδής. Ενώ ο Bill Gates και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους μιας παγκόσμιας πανδημίας και συμμετείχαν σε εργασίες προετοιμασίας, στο «Event 201» δεν προέβλεψε συγκεκριμένα το ξέσπασμα του COVID-19. Το Event 201 ήταν μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Η εκδήλωση 201 κάλεσε άτομα από τις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τη δημόσια υγεία να προσομοιώσουν τον συντονισμό μιας πολιτικής απάντησης σε μια θεωρητική πανδημία. Στο σενάριο του φανταστικού Event 201, ο coronavirus είχε 65 εκατομμύρια ανθρώπους θανάτους για 18 μήνες. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

“Σκοπός είναι η μείωση του πληθυσμού κατά 700 εκατομμύρια.”

Ο Γκέιτς δεν επιδιώκει να μειώσει το πληθυσμό του πλανήτη, αλλά πιστεύει ότι η σωτηρία των παιδιών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αύξησης του πληθυσμού. Όταν τα παιδιά επιβιώνουν, οι οικογένειες αποφασίζουν να έχουν λιγότερα παιδιά και αυτό “μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη οικονομικής ανάπτυξης που οι οικονομολόγοι αποκαλούν” δημογραφικό μέρισμα “”, δήλωσε ο Γκέιτς στην έκδοση του ετήσιου γράμματος του 2018 που συν-γράφει με τη σύζυγό του, Μελίντα .”Όταν ζουν περισσότερα παιδιά, έχετε μια γενιά που είναι σχετικά μεγάλη. Στη συνέχεια, όταν οι οικογένειες αποφασίζουν να έχουν λιγότερα παιδιά, η επόμενη γενιά είναι πολύ μικρότερη. Τελικά, μια χώρα καταλήγει με σχετικά περισσότερους ανθρώπους στο εργατικό δυναμικό που παράγουν οικονομικά – και σχετικά λιγότερα εξαρτώμενα άτομα (πολύ ηλικιωμένοι ή πολύ νέοι) “, δήλωσε ο Bill Gates στην επιστολή του 2018. “Αυτή είναι μια συνταγή για ταχεία οικονομική ανάπτυξη, ειδικά εάν οι χώρες το εκμεταλλευτούν επενδύοντας στην υγεία και την εκπαίδευση. https://www.forbes.com/…/the-second-coming-of-bill-gates/